Z nebe prší
Anotace: hudba dokáže našeptávat roztodivné verše
Má duše se ti chytila do pastí,
a po kapkách se snáší k zemi.
Kdo ví, kolik čeká na ni strastí,
co zazvoní jí na pelesti.
Přičtěme jí k oodanosti,
ona není marná, ani není chrastí.
V dlaních svírá nevinnosti,
a v hříchu usmívá se slastí.
Přečteno 367x
Tipy 1
Poslední tipující: Jats
Komentáře (0)