Tak proč pláču ?
Anotace: Těším se i bojím zároveň...
Jsem hořící koráb
na vlnách.
Celá rudě žhnu
a přitom potápím se.
M Á M S T R A C H !
Moje sny se blíží
a jsou na dosah!
Tak proč pláču?
Jsem jako zloděj,
který krade v žitě.
T O N U V E V L N Á CH !
Umírám a miluji tě...
Má krev barví sytě
moře v nočních tmách.
Komentáře (2)
Komentujících (2)