Na dohled
Měl jsem tě dnes na dohled,
však v mlze ztratila jsi,
směr,prstýnek,nebudeš,
již nikdy hladit moje vlasy,
nemohu být jako led,
když na rok s Tebou vzpomenu si,
čekám aspoň na pohled,
na Tvá ústa vzpomínám si,
byla plná,jak z růže květ,
a ty smaragdové oči,
lásko najdi si mě,když ne hned,
ve snech mích mi budeš tančit.
Přečteno 368x
Tipy 16
Poslední tipující: Milásek, játro, NikitaNikaT., Kars, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, jethullfan, Helena Lovecká, Kett
Komentáře (4)
Komentujících (4)