Vřesoviště
Ve sněhu jsou cesty ještě kluzké
a stopy zvěře vedou do lesů.
Padají vločky z nebe tak hustě!
A vítr si zazpívá z partesů.
Moje myšlenky tak strašně smutné,
však ti je také brzy přinesu.
Složím je do veršů ve vší úctě
a večer je do ouška přednesu.
Že jsem tak čekala na výkupné,
když v létě jsi šeptal mi do vlasů.
V zajetí jsi se choval tak mužně,
však z podzimu ztratil ses do vřesu.
Přečteno 795x
Tipy 24
Poslední tipující: Alien.v.v.s., jitka.svobodova, jedam, carodejka, 6thSun, enigman, Gabrielle, modrá..., labuť, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)