Asi blázen
Anotace: jen pár veršů ...
Byl jsem trošku v šoku,
Lucii znal jsem trošku.
Úplně mě dostala,
když se na mě usmála.
Brýle ji fakt sluší,
až mi srdce buší.
Líbí se mi velice,
dal bych jí růží tisíce.
Pozdě v noci chvílí,
báseň v hlavě kvílí.
A tak rychle pospíchám,
na papír ji načmárám.
Nevím jestli se ji líbím,
a tak z toho šílím.
Nejde pořád jen tak psát,
polibek bych chěl jí dát.
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Niky88
Komentáře (0)