Vzdálené
Anotace: ...co bylo blízké...
Sbírka:
Mé já
Sedím v koutě
oči upřené do deště - to znám
tvá fotka leží pode mnou
roztrhaná – jako srdce mé.
Jiné touhy zvou tě
a já zase sám
prodírám se tmou
jak rychle se, vše blízké z minulosti
může stát, tak vzdálené...
Přečteno 432x
Tipy 11
Poslední tipující: Pevya, Maryje..., Ejí, Danga, Live to fight, Divoženka1, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)