Milování básníků
V červánkovém oparu
za mlhou
všedních dní
Milujem se, lásko,
něžně
Sebrali jsme
zrnka prachu
posbírali
kapky deště
Miluj mě, lásko
Při zvuku trávy
barvě vody
Při vůni vzduchu
doteku slunce...
Miluju tě, lásko
Tak o půlnoci
zastavíme hvězdy
posypem lidstvo
stříbrným prachem
Budem se milovat,
má lásko, tak,
jak to umí jen básníci
Přečteno 472x
Tipy 24
Poslední tipující: hatlapatla, Maryje..., René Vulkán, patrikus, Vlk v rouše, hašlerka, Tamara, Gabrielle, CULIKATÁ, Kars, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)