Jsi volná
Anotace: tak trochu písňová
Střípky snů, vzpomínek,
co pálí dál,
obraz bez kontur
teď smutně pohřbívám,
bez Tvých polibků,
čekám, já blázen sám
Jsi volná, tak běž,
už nezdržím Tě víc,
Jsi volná, jen poslouchej,
tohle chtěl jsem říct
Vím, že jít musíš,
neprosím, jen zůstávám při Tobě stát,
jak spirála točí se svět,
vím, už nemá mi kdo závidět
vůni Tvých vlasů
Jsi volná, tak běž,
už nezdržím Tě víc,
Jsi volná, jen poslouchej,
tohle chtěl jsem říct
Nevím, jak žít bez Tebe mám,
neříkám, že rád Tě mám,
už vím, co to znamená,
co je to láska zlomená
Jsi volná, tak běž,
už nezdržím Tě víc,
Jsi volná, jen poslouchej,
tohle chtěl jsem říct
Komentáře (0)