Jizvy
Anotace: funkce vzrůstající
Jedna čárka do počtu,
sčítání zlých výpočtů.
Další čárka do ohrádky,
neuteče, nechce zpátky.
A jedna, ta pro Tebe,
nestudí mne,nezebe.
Čárka sem a čárka tam,
kolem nich je rudý rám.
40 čárek se vesele směje,
pramínek krve se zlomeně chvěje.
Pomozte někdo mi, kdokoli.
Proč už to do ruky nebolí?
Bolest si člověk hold nevolí,
raději vytáhnu pistoli..
Přečteno 398x
Tipy 10
Poslední tipující: divoska_jaja, Anjesis, Danga, strašidýlko-střapatý, la loba, blue
Komentáře (4)
Komentujících (4)