EYES
Anotace: (Everyday´s Love)
Fascinují mě ty oči,
Ty dvě studny nekonečna,
Padám do nich horem pádem,
Odbíjí mi závěrečná.
Plavu v nich na zádech,
Užívám si jejich lásku
A ta svině pitomá,
Vodila mě na provázku.
Já debil se topím,
Kochám se jak jsou modrá
A ta svině pitomá,
S kýmsi kdesi šoustá.
Miloval jsem její pohled,
Miloval ty čáry
A tu fotku v rámečku,
Roztrhám na cáry.
Jak se dostat z očí ven?
Jak to všechno skončit?
Musíš mě ty svině pitomá,
Koutkem slzy vytlačit.
Stojím si tak na ulici,
Koukám na ty oči,
A hned jsem si uvědomil,
Že jsem zase v ….
Komentáře (0)