Anotace: To je už stará záležitost... :)
nechodim na liter.cz moc dlouho, ale nevim cim to je ze o zklamani z lasky tady pisou jenom zeny a divky, nevim zda-li je to tim ze muzi nepisou tak moc basnicky, nebo tim ze jsou muzi tak zli.
Tvoje basnicka mne hodne dostala, to o cem pises chapu z "druhe strany barikady" . Odemne mas 100 ! :) drz se ahoj
01.02.2006 16:00:00 | looser
To bylo hezkyyy!!ty rymy a pouzita slova velice zdarily-splacime velky lasky najem..uzasne prirovnani,opakuji se ze je krasne ze presto se vracis ke vzpominkam,drz se!!
25.01.2006 15:00:00 | Luciasek