Beznaděj
Anotace: Znáš to slovo? Znáš?
Znáš slovo beznaděj?
Co tě poslední dny pronásleduje jako mocný čaroděj?
Nevím, zda-li stejným tempem semnou dýcháš,
vzpomínky na mne však často nepromítáš…
Lituješ? Lituješ sebe?
Honem se koukni kolem sebe!
Ten všemocný bol,
Který roznášíš kol a kol,
nech konečně být
a nech ho odejít.
Komentáře (0)