Psí kamarád
Anotace: Našim mazlíčkům! Myslím že i oni si zaslouží naše uznání.. ( psáno ještě v devítce,tak to berte s rezervou:)
když přijdeš domů nejvíc tě vítá,
má z tebe radost,po bytě "lítá",
chce si s tebou hrát,
i když ho zlobíš, má tě rád,
je to psí přítel - tvůj kamarád!
Je upřímný, vždy ti pravdu neodepře
za své lumpárny ti přikývne
a ty mu odpustíš.
"Ty jeho oči!", řekneš
a zataháš ho za uši
on to hraje, ale má tě rád
je to pes,tvůj kamarád.
Je vděčný za vše, co pro něho uděláš,
vše si pamatuje a za to tě má rád!
Toho si važ!
to dělá jen opravdový kamarád.
Když neposlechne,
pak se hned pokorně omlouvá(jak to psi dělávají),
Hned přinese hračku a chce si hrát
to je kamarád!
Psi jsou chytří
a mají očička jako lidi,
které za ně promluví,
mají také srdíčko,
které tě dokáže milovat.
Proto stojí za to mít je RÁD!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)