Anotace: bezruká může být nejkrásněší...nejkrásnější být může bezruká
Láska má mnoho podob a city? Ty jsou někdy tak krásně roztržité. ST!***
03.02.2011 06:15:00 | NikitaNikaT.
Špáďo:
Za chvilenku čekej hlavolam
a čekej jistě, že zavolám
Lásko. Srdce mám pro tebe,
ne jiný sval, to na nerozum
svůj tu svízel sval
02.02.2011 21:49:00 | Mirka Hedbávná
Vnitřní světy jsou pozoruhodné vesmíry! A přicházejí do těch vnějších v krásných verších.
02.02.2011 21:30:00 | Dota Slunská
Za chvilenku ti zavolám!
Však očekávám hlavolam,
co nevyřeší ani slon:
Čím jen mi zvedneš telefon?
Jak mě chceš chytit za srdce?,
když ruce nemáš v záruce!
Nebo si vybereš jiný sval?
Tak potom na něj vinu sval!
02.02.2011 21:29:00 | Špáďa