S Tebou, ne bez Tebe
Anotace: S Tebou, ne bez Tebe
Stala jsem se hluchoněmou,
když jsem Tě potkala.
Oněměla jsem úžasem,
nad Tvou laskavostí.
A neslyšela jsem nic jiného,
než Tvé bušící srdce.
Otevřela jsem oči,
tys mi dal polibek.
Zavřela jsem oči,
objal jsi mě.
Poslední slovo:
"mám Tě rád"
A zavřel se vlak...
Přečteno 514x
Tipy 6
Poslední tipující: Tlachapoud, Dollinka, boruvka175, CULIKATÁ, Giginka
Komentáře (0)