Poslední slova poslední kapitoly
Anotace: Bolí víc zklamat než být zklamán?
Promiň mi ten klam,
jímž smetu vše v cos věřil.
Já nechci šarlatové písmeno
na svém štítu znovu nést.
Brzy spal svoje slzy,
vzpomínky uchovej do alba.
Zazelenají se zas louky,
zrodí se nové naděje.
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (0)