Mladý pane...
Anotace: Jenom poslední otázka...
Mladý pane, copak smí
všechno takhle skončit?
Sebrat úsměv, sebrat radost,
Vaše rty i oči?
Stáhnout ruce, které něžně
bloudívaly tělem mým,
Nechat jedno smutné srdce
plné lásky, plné vin…
Přečteno 401x
Tipy 9
Poslední tipující: Charibeja, Live to fight, CULIKATÁ, teniska, blue, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)