Nelegální
Anotace: Malé postesknutí si...
Další z těch lásek,
Jež nejsou legální.
Možná jen pro úsměv
Nikdy ne na spaní.
Další z těch, které
Nebudou skutečné
Ani dnes, ani pak
City jsou nevděčné.
Nikdy mi neřekne
‚Mám tě rád víc než dřív‘
nikdy si neklekne
s tím, že chce se mnou žít.
--------------
Bolest v srdci holky,
city nezvládnuté
Stále s větou v srdci
‚Proč je tohle nutné?‘
Přečteno 394x
Tipy 8
Poslední tipující: aeshna, Gabrielle, CULIKATÁ, blue, strašidýlko-střapatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)