Otázky bez odpovědí
~~~~~
S odstupem
Myriád světelných let
Dívám se na Tebe
A možná
Včera jen to bylo
Snad chtěl jsem příliš
Dívám se do sebe
Hledám odpovědi
A možná
Spíše správné otázky
Vlastně
K čemu jsou
Otázky bez odpovědí
Milovalas` mě někdy?
~~~~~
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: Giginka, Taffe, Ejí, casla, R.
Komentáře (1)
Komentujících (1)