Otázka
Anotace: Po delší době jedno konečně dopsané dílo. Zamyšlení nad životem a vztahy.
Pokud chápeš význam lásky,
pak pouč mě, prosím.
Mně dělají se často vrásky,
když květy na práh nosím.
Přijde žena v hávu krásy,
toho obrazu máš plnou hlavu.
Je jak bohyně tvé spásy,
jako vánkem u splavu.
Však pár let uplyne,
čas nikdy nic nevrátí.
Vášeň v otočce pokyne
a kráska tvá tě zatratí.
Tak přijde bolest rozchodu,
to každý znáte sám.
A zase spíláš osudu,
v ruce poloprázdný džbán.
Pak do prázdna samoty,
přijde dívka nesmělá.
A čekáš další trampoty.
Jak tato si tě předělá?
Já se proto bojím čtenáři…
Má to někde konec?
A je ten v krásném oltáři,
či lásce zvoní zvonec?
……
Víte to někdo?
Přečteno 416x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Gabrielle, Tesk
Komentáře (2)
Komentujících (2)