Ztracená
Dál a dál bloudím všude,
a čekám kdy kolem mě pude.
Pořád ale nepřichází,
a mě strašně schází.
Chce se mi řvát,
a nebo s někým se rvát.
Rvát se chci s amorem,
tím blbým magorem.
Je blbej,
a ještě k tomu slepej.
Protože neviděl že lásku mou neopětuje,
a ani toho nelituje.
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Miroslav Možný
Komentáře (0)