Ta nejlepší odměna
V životě dostala jsem spoustu darů,
některé jen na dívání, jiné i na hraní,
plno darů různých zakřivení a tvarů,
však žádný z nich nepředčil něžnost Tvých dlaní…
Za své dětství nasbírala jsem hodně pokladů,
nějaké se vytratily či na kousky rozbily,
pár jich zůstalo schovaných na pět západů,
však tak hluboké oči v nich ještě nebyly…
Obdržela jsem dárky, jež jsem ani nečekala,
od lidí, co ve spěchu jsou často ukvapení
a chtějí mě potěšit, bych stále vzkvétala,
však Tvůj příjezd bývá to nejhezčí překvapení…
Za ty roky mám tu dost vzácných střípků,
od malých až po ty největší cennosti,
s několika výčnělky a uhlazením cípků,
však Tvůj úsměv je tou nejdražší drobností…
Za ta léta, kdy přibývají ozdůbky za stěnou
a vlastní chabé činy kupí se za srdéčkem,
Tvá rozjasnělá tvář je jim tou nejlepší odměnou,
ty celý jsi pro mě tím nejkrásnějším dárečkem…
Přečteno 638x
Tipy 31
Poslední tipující: dream in emptiness, strašidýlko-střapatý, Noc17, Danga, Sladkalu, Tomáš Přidal, Zasr. romantik, JohnyD., ZILA78, Mbonita, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)