KDYŽ LÁSKA BOLEST PŘINÁŠÍ.
Anotace: O opuštění lásky s láskou.
,,...břicho se mi svírá
to samota mě sžírá.
Neznámý stesk
zasáhl mne jako blesk.
Náhle neznamenám vůbec nic
přesto potřebuji něco říct.
Skrytý pláč,
ale nač.
Sám dábel přišel k branám v nebi
-žádá- vyjměte ty hřeby.
Provází ho hřích
co našel v očích mých.
Krvácím slzy
usmířím se brzy.
a tak zůstávám.....,,
Přečteno 468x
Tipy 2
Poslední tipující: jaroslava anna, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)