slíbil jsem Ti modlitbu a svíčku
k tomu přidám jednu báseň
včera na kolenou
dnes v ústraní
jen tak tiše a šťastně posedávat
s pocitem smutným na víčkách
cítím lásku
dávat i brát
bez soudu
v místě dětské nevinnosti
hraju na fujaru
o lásce, kterou svět viděl
vlastně ji stále má
v rukách
očích
dlaních
srdcích
jenom cítit
byť na vteřinu
vánek ve vlasech
chuť na špičce jazyku
drobnou vibrací srdeční chlopně
miluj a přijímej
nenáviď a dávej
láska
taková spanilá
a její hebké doteky malujíc obrazce
po zamodřeném nebeském oceánu
pln ozvěn Tvých vzdechů
krájej přítomnost a neboj se vteřiny
zatni nůž lásky, ještě hlouběji
a otoč třebas o devadesát stupňů
nikdo, nikdy, nikde
nemůže vyrvat ze spárů sluhů
to co je cítit na konečcích konců
konec začátkem
začátek konce
láska neumírá
*
chodím si jí číst teď docela často....děkuju za každý Tvůj krok..mám Tě ráda
19.10.2011 15:09:00 | Noc17
poskládala jsem si do dlaně
barvy
cele spektrum se tam vešlo
pak jsem se zaklonila
v souladu s lukem Amorovým
zrodila se duha
a s ní vědomí
že žije v každé kapce
i té nejmenší
co uvízla Ti na rtu
když jsme procházeli
pobřežím
chvíli jsem přemýšlela
zda jí tam nechám
a pak jsem zahořela
aby láska byla celá
přišel polibek
už andělé mě znovu halí do perutí
a já chci v tom stínu
s Tebou zahořet
v té touze je skrýtý celý svět
při každém slastném dotyku
v té nejčistčí lásce
přestávám být
a pouze vím
milování
s Tebou
patří bílým liliím
************************
děkuju Ti Peťo
08.02.2011 14:32:00 | Noc17
miluj a přijímej
miluj a dávej
nenávist zakopej
do kouta v trávě
miluj a pohlédni
miluj a vzdýchni
lásku, co nevšení
v činech i písních...
08.02.2011 13:41:00 | šuměnka