To, co nikdy neřeknu...
Anotace: On ví, že je to pro něj...
Přišel jsi blíž,
a já si zkousla ret,
nad námi visel kříž,
avšak já tě chtěla hned...
Zrak jsem klopila,
snažila se nemyslet,
jak jsem se v očích tvých topila,
nechci ani domyslet...
Ty mě svádíš,
já odolávám jen ze zvyku,
každou vteřinu mi scházíš,
ach...už vím, proč je kvůli lásce tolik povyku.
Přečteno 417x
Tipy 5
Poslední tipující: Ziky, strašidýlko-střapatý, Pythonissa__
Komentáře (1)
Komentujících (1)