jen tak
zavírám oči na malou chvíli
vzpomínám jak spolu jsme byli
slyším Tvůj příjemný hlas
zřetelně jako byla bys tu zas
i Tvou vůni znovu cítím
a znovu mám potíže
říct miluju Tě protože..
a tak hledám dnem i nocí
jak popsat ten krásný pocit
který okem vidět není
vzdávám to přichází jitro
a to protože, co mé nitro
plní teplem, něžným citem
tak zůstane navždy skryté
a Ty se přestaň ptát
miluju Tě jen tak :-)
Přečteno 365x
Tipy 33
Poslední tipující: Anjesis, Danga, carodejka, hašlerka, Niky88, Psavec, strašidýlko-střapatý, Gabrielle, NikitaNikaT., labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)