Žlutooranžová pastelka
Anotace: Žlutooranžová pastelka
Píšu žlutou pastelkou,
nebo oranžovou,
už ani nevidím,
nevnímám.
Líbáš mé prsty,
které píši nápisy,
o lásce a o životě
a hlavně o víře.
"Srdce, které neuvadne,
pořád žije pro druhého,
snaží se přinést něco nového,
něco pěkného a zlatého"
Poslední pokus,
ty píšeš poslední nápis:
" Lásko, miluji Tě
celým srdcem, do konce"
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: synanceia
Komentáře (1)
Komentujících (1)