Anotace: Nenávidím ten svátek! Je to jako by mi každý rok v hlavě blikal obří růžový nápis s chlupatými srdíčky a tlustýma Amorkama: TAK ZASE JSI SAMA, CO?!
Sbírka: Postupem času...
Děkuju :). I ty jsi (vy jste?) to napsala přesně. Valentýn by se měl brát jako svátek, kdy si jen malou pozorností tu lásku připomeneme, ne hned kupovat kytice růží a jejich plátky poházet až k domovním dvěřím. Vždyť ono by bohatě stačilo, aby se řeklo: Mám tě rád...Já bych za to dala třeba cokoliv :))
12.02.2011 19:34:00 | wendy.poezie
Napsala si to přesně ! Jednou za rok se všichni splaší a nuceně si vyznávají lásku...Ale to mají dělat přece po celý rok ! Svým pochopením druhého, úctou k němu, něhou a malými pozornostmi bez pompy, která studí...ST
12.02.2011 19:17:00 | Sladkalu
Přesně tak :)...No, dílo to teda fakt není (jako většina mých básní :D), ale nějak jsme to ze sebe potřebovala dostat...
06.02.2011 20:32:00 | wendy.poezie
My single musíme držet spolu a myslím, že jeden nebo dva verše mě dokonce zaujaly, takže z toho titulu tip*. Ne, že by to dílo teda bylo nějak dobrý, to ne...
06.02.2011 18:40:00 | Nikotin
Tip za pocit
06.02.2011 17:11:00 | Bananky v čokolade