ty
Chybí mi
Ten pohled co srdce zasáhne
jak o tom básní pan Wolker
ten co v srdci roste a srdce ovládne
Chybí mi tvé ruce
Jak o tom básní básník Štěpánek
Dvě ještěrky na opuce
Chybí mi hlas
Co pohladí, něžně zahřeje
Povzbudí a dodá kapku naděje
Chybí mi tvá …
Silueta
Nádherná…
Ach slova už mi dochází
Chybíš mi ty
Jsem v nesnázích…
Přečteno 487x
Tipy 8
Poslední tipující: Pythonissa__, strašidýlko-střapatý, Danga, CULIKATÁ, NikitaNikaT., labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)