Vzpomínky na lásku
Anotace: zmatek v hlavě...
Vzpomínky na lásku,
myšlenky zoufalé
v hlavě jedné slečny,
té stále nestálé.
Slané perly v řasách
tiché vzlyky doprovází,
ve svých činech slečna
žádný rozum nenachází.
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, Ejí, Smutné srdíčko, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)