Křičící nitro
Anotace: Ticho mě děsí,když chci slyšet víc..
Mlčení je tichá společnice,
je mnohdy chladná a tajemná,
jindy plná žáru tanečnice,
vášnivá a dojemná.
Pro mě mlčení druhého je děs,
jako zábrana v komunikaci,
jako na železe rez,
jako osamělí ptáci.
Pochopím víc z hlasitého ticha,
slyším jak ten druhý dýchá,
nemusím si domýšlet
a nereálné domýšlet.
Komentáře (2)
Komentujících (2)