Co dělat mám
Nemělo se to stát,
nechci tomu uvěřit.
měla jsem z postele vstát,
A tomu celému nevěřit.
Proč já tam šla,
proč já tam směla.
Proč v čas jsem neodešla,
Proč vlak jsem stihnout neměla.
Nevím jestli toho mám litovat,
nebo mít z toho radost.
Mám chuť se někde schovat,
a vyřvat svou zlost.
Musím jít dál,
a na vše zapomenout.
Myslet že to byl sen co se mi zdál,
a z místa se hnout.
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: terezkys
Komentáře (3)
Komentujících (3)