Anotace: ...stýská se mi................................trochu šumííííí enigmanem
On rozářil okolí v půlkruhu a polibil nahá ramena
nežným polibkem,přiblížil se ke rtů na milimetr a odešel.
Udělal to tak čtyřikrát a rozpoutal touhy žár.Pak chytila ho v pase a žačal rej, v rytmu pasodoble se vznesly k výšinám...
13.02.2011 22:13:00 | Danger
obloha oblékla si
své černočerné řasy
a načechrala od havranů vlasy
a na tělo si nalepila štrasy
na nohy obula si
podpadky rajcovna a krásy
a vykročila do syta a spásy...
08.02.2011 07:59:00 | šuměnka