Anotace: Pocity - sice nejsou moje, ale jsou osoby mně blízké, která chtěla, abych je zaznamenala. Popíjela mátový čaj, byla smutná... nemohla jsem odmítnout. A trochu jsem si pohrála, aby to alespon vzdáleně připomínalo básničku.
4. a 5. strofu úplně vyhodit, pak to bude téměř super. Zvláště "Jsem to já, na kom už se nedá ležet?". Tip*. Ale udělat tam míň lacinej závěr, měla bys dva.
07.02.2011 20:52:00 | Nikotin
Když člověk miluje, odpouští často i to, co by neměl:-(((.Ale nejde to do nekonečna...
07.02.2011 20:08:00 | CULIKATÁ