Krásná, i když trochu krátká.
Nikotinovi zase došel nikotin? (Takhle on kritizuje skoro všechny tady v modru, zvlášť, když se jim to hezky rýmuje - sám totiž ...)
22.02.2011 10:52:00 | Anjesis
Slovo Máj je úplně tragický, stejně jako byl tragickej první máj či stejnojmenné dílo od Hynka čuropýra.
07.02.2011 20:45:00 | Nikotin