... krásná, byť na mě působí, stejně jako na Dotu, smutně ....
... jsi můj prostor a čas ...cítím v tom splynutí a vzájemnost ... nádhera ...
ST
22.04.2011 20:41:00 | Bambulka
Mé prsty píši po kůži
soukromý vzkaz
přes obálku nabubřelou
stojí v něm: jsi můj prostor a čas.
Nádhera..ST
09.02.2011 20:16:00 | Sladkalu
Touha dotknout se něčeho, co pro svou křehkost dotek téměř nesnese... Líbí se mi, přestože je mi z ní smutno.
07.02.2011 22:08:00 | Dota Slunská
Jsi moje a přece nejsi k mání...
ač bez doteku, stejně hladí dlaní
vplétá svá slova do těla
vidí v Tobě anděla
kam křidélka se poděla???:-)))
07.02.2011 21:07:00 | CULIKATÁ