Bilanční...
Anotace: joo, takhle jednou v lednu, přemýšlení dlouho do noci...
Sbírka:
Skleněnec
/5.1.2011/
(.)(.)(.)
Mám prsa jak melouny plný pecek
chci vykročit z klece
nechat je trousit na chodník
kouřím i když na obtíž jsou síťky
místo z okna do omítky
odklepávám dým
...
Třetí ranní vyrovnala dluhy
s prvním ztrácela jsem míň
jak s druhým
stejná pachuť, k čertu s ní!
Radši sama
a nevracet se zpátky
na hrudi vyrůstaj mi splátky
zelená kůže praská...
nachoví...
(.)(.)(.)
Přečteno 511x
Tipy 45
Poslední tipující: tato22, Bíša, jvacl, Danger, Juan Francesco de Faro, Madanik, James Libustka, Epona, váhy, Nergal, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)