Roztáhni závěs a vyjdi dnu vstříc
piš pořád básně,vždyť je nás víc....
kdo Tě čte :-))
08.02.2011 10:36:00 | Kett
Nezavírej kvítek malý,
i ten světlo potřebuje,
buď vždy shovívavý,
snaž se být milý,
všecko se Ti vrátí,
i kvítek mnoho pro Tebe obětuje.
08.02.2011 06:18:00 | NikitaNikaT.