fajn napsaný a ten závěr je bomba ST!
08.02.2011 18:15:00 | xoxoxo
Někdy je potřeba jít dál, zvláště z tam, kde láska pozbyla všechno... jsi člověk, který chce a čeká od lásky rozhodně víc a to je mocky dobře. Své city a srdce bude mít někdo, kdo si jej zaslouží mnohem víc... to je normální a zcela žádoucí.
08.02.2011 06:16:00 | NikitaNikaT.