Anotace: ...v inspiraci vapitiho...s díky za přátelství..........věnováno milování s láskou větší síla na světě není.......
Láska je jediné, čím můžeš přikrýt své srdce až bude i hvězdám zima z lidského sobetcví...
Díky za vůni lásky a její barevnost..
13.02.2011 21:58:00 | Danger
Kéž duha ze Tvých dlaní zvěstuje klenutím
a její barvy sytost stále mají!
a stejně tak, jak ony se do sebe prostírají
tak vpíjí se i Vaše touhy ve svém houstnutí...
09.02.2011 10:45:00 | šuměnka
a pak jsem zahořela
aby láska byla celá
přišel polibek
už andělé mě znovu halí do perutí
a já chci v tom stínu
s Tebou splynout
v té touze je skrýtý celý svět
Krásné vyznání
vůně vyzvání
.-)
08.02.2011 22:48:00 | Sisinka