Děkuji všem za prima kometáře...
Nikotin, ono to není o tom že bych si to přála a představovala, jako že si to vysnívám. :-) Prostě jsou věci co se dějí, a až tak nejdou ovlivnit....
Upřímě, sotva jsem se jednoho takového problému zbavila rýsuje se nový a já nevím co s tím. :-)
Někodo by řekl nebraˇn se jiný bojuj s tím a já, prostě nevím zatím. :-)
09.02.2011 17:50:00 | Mil