Není na světě větší krásy
Anotace: láska,láska a zase láska...
Není na světě větší krásy
než hledět do tvých očí.
Dvě krásné velké Zeměkoule plné modré vody,
dívají se na mně a svět se se mnou točí.
Není na světě větší krásy
než dotýkat se Tvých rtů,
jež jsou pro mne důkazem spásy
a příslibem krásných dnů.
Není na světě větší krásy,
než do světa zakřičet,
že jsi mojí láskou navždy
a každý mi Tě bude závidět.
Komentáře (1)
Komentujících (1)