Hry lásky
Anotace: Láska je infekce, kterou se touží nakazit každý z nás...
Zářivé květy noční oblohy
poétů nevěsty
tančí nad hlavou milenců
v kaleidoskopu souhvězdí,
rdíc se neřestí temnoty noci.
Černými mraky zakrývajíc oči,
než první paprsky ránem prokvetou...
Rudá řeka v žilách lidských těl
infikovaná virem vášně,
rozkoš z břehů vylévá.
Toť nekonečná lásky hra
šachová partie srdcí
kde rozum prohrává.
Stav - nerozhodně...
Pod pláštěm noci
vše znovu začíná
a příslibem výhry,
jen lásky ozvěna...
Přečteno 370x
Tipy 33
Poslední tipující: Helena Lovecká, al-pacino, Berry, casla, zelená víla, Koza, Mbonita, šuměnka, Květka Š., Danga, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)