Usměj se
Usměj se a vykouzli ten úsměv zářivý,
celý pochmurný den mi to oživí.
Jeden je nahoře a druhý koutek taky,
tvůj úsměv roztrhá i nejčernější mraky.
Tak mi prosím jeden úsměv dej,
ať je nám spolu hej.
Pusu ti na tvář dám,
ať víš, že nikdy nebudeš sám.
Přečteno 524x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, januve
Komentáře (1)
Komentujících (1)