Pro něj
Anotace: Jedna z mnoha, protože ON bude vždy nejlepší, ať už je jakkýkoli..
Chytit tě za ruku
a nechat jít čas.
Dát průchod myšlenkám,
co dřímají v nás.
Nezůstat kamarádkou,
ale být víc.
Prožít s tebou mrazy
i největší hic.
Abys byl šťastný.
Ty, já, my oba!
Však na to není ta
nejvhodnější doba.
Přečteno 387x
Tipy 1
Poslední tipující: januve
Komentáře (0)