Miluji Tě
Anotace: ...křičím světu!
Již znám smysl Tvých jemných rtů
Jsem v pohlcení Tvých sladkých polibků
Ztrácím se v hloubi Tvých krásných očí
Víc než v den našeho prvního výročí
Svět se stále točí, jen já zůstávám stát
Dík Tobě vím, že už se nemusím dále bát
V objetí jsou naše těla v jedno spojena
Dík Tobě cítím se, jak zas a znovu zrozená
Vosk ze svíčky stéká, plamen však stále hoří
Do hloubi Tvých pohledů se má duše noří
V největším tichu slýchám Tvůj něžný hlas
V temnotě i větru hladím Tvůj jemný vlas
Křičím nahlas, dlouze po větru
Stále jednu a tu samou větu
"Miluji Tě, křičím světu!"
Přečteno 712x
Tipy 6
Poslední tipující: ni.va, Makula, pulita alma, casla, Danga
Komentáře (2)
Komentujících (2)