Má jistota ztrácí se, každou slzou světla.
Anotace: zase na téma, ale odráží se v ní můj momentální stav :-(
Šero se choulí
u studánky tesknoty.
Tvé oči jsou
noční oblohy klenoty.
Má jistota ztrácí se,
každou slzou světla.
Duše pohledem červánků,
ještě víc zpustla.
Mlčím tak
sama se sebou.
Toužím,
odletět za Tebou.
Nežiju pro okamžik
v dobrovolné samotě.
Ztrácím vteřiny
v umírající temnotě!
Chybí mi ty hvězdy
noční oblohy.
V pousmání smutku
chybí Tvé zálohy.
Přečteno 368x
Tipy 20
Poslední tipující: ilona, januve, carodejka, Lucerna, Mbonita, modrá..., CULIKATÁ, labuť, Niky88, P.Z., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)