Temná volba
Anotace: Jaká je barva noci? A lásky?
Obloha je smutkem zahalená.
Měsíc na ni krvácí.
Slova nenávisti vyslovená.
Vichr stromy potáci.
Zbloudilá duše se vznáší.
Křičí a svíjí se!
Anděl motlitbu pronáší.
Dvě duše potkají se.
Milovat znamená zranit.
Milovat znamená žít.
Milovat a pak zradit.
Milovat znamená snít.
Milovat a pak ztratit.
Musí to takto být?
Obloha smutkem zahalená.
Měsíc má srdce zlomené.
Slova nenávisti vyslovená.
Noc v symbolu červené.
Krev nebo láska?
Vyber si!
Komentáře (1)
Komentujících (1)