Anotace: Byla psaná na rychlo a je to moje první básnička, tak na to prosím berte trochu zřetel :-D
Básnička se mi líbí, jen si prosím pooprav ve druhém čtyčverší slovo - jsme - na jsem a v posledním verši slovo - místo toh, na toho :-))
Mě se to stává pořád, že se překlepnu a koukám na to a nevidím to. V hlavě to je správně, ale napsané je to jinak.
Každopádně piš, jde ti to, báseň má pěkný rým a obsah...
09.02.2011 18:51:00 | Sladkalu
Díky za přivítání a moc mě těší že se ti básnička líbila... Smajlíky si příště odpustím ;)
09.02.2011 16:49:00 | Auriel
Vítám tě na Literu ;) Básnička se mi líbila, taková pěkná. Jen bych do ní nedávala smajlíky, ale to záleží na tobě ;) Tak hodně zdaru při další tvorbě! :)
09.02.2011 14:58:00 | Anne Leyyd