Fontána bez slz,opuštěná není
ponořené dlaně,jen něco chtějí
Snad zapomnění?Jen ona ví,že to
tak není...
10.02.2011 07:44:00 | Kett
Možno už tisíce slz vyplakala,
možno tisíce hodin... co ona se načekala...
...od jara do jara, sama a opuštěná,
budiž vina láska... jednou dpuštěna.
10.02.2011 06:00:00 | NikitaNikaT.